Christof van der Ven + Ciaran Lavery

Cvdv Pp 03 Credit Sequoia Ziff
zondag 06 oktober 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€10 - €12

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €8 - €10

Verkooppunten

Room setup

Foyer

Dit concert vindt niet plaats in de grote zaal. Bij de foyer opstelling vindt het concert plaats in de foyer van Het Depot.

Meer info

Bevlogen indiepop singer-songwriter zakt met tweede album af naar Het Depot. Voor fans van van My Morning Jacket en Band of Horses.

TIMING
20:00 - Doors
20:30 - support-act Ciaran Lavery
21:30 - Christof van der Ven

--

Bijzonder verhaal, dat van Christof van der Ven: jongen uit Nederland verkast (via Ierland) naar Londen om zich daar in de levendige alternatieve folkscene te storten en verschijnt als ‘touring musician’ van de Engelse succesgroep Bear’s Den op Pinkpop.

De Brabantse singer-songwriter verzorgde support-acts van Bear's Den, The Staves en The Boxer Rebellion. Vorig jaar releaste hij een fraai solo-debuut: 'Empty Handed'. Bevriende muzikanten van Bear’s Den, Willy Mason en Laura Marling hielpen hem, met een stemmig maar veelzijdig album als uitkomst. Op 6 oktober zakt ie met een tweede album af naar Het Depot!

Hoog tijd dus om Christof van der Ven écht te leren kennen. Welkom!

"Je kunt goed horen dat van der Ven van Bon Iver houdt, van Damien Jurado en vermoedelijk ook van Fleet Foxes, maar zijn liedjes kenmerken zich bovenal door een vloeibaar soort eigenheid (...) En kijk eens, wat een prachtige avond." - De Volkskrant

Support-act: Ciaran Lavery