Charlotte Adigéry + Bjeor (late night)

Charlotte Adigéry 3
vrijdag 16 oktober 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 22:00

Ticket info

Prijs

€16

Cultuurkaart KU Leuven

€14

Verkooppunten

Room setup

Flex zittend (t.e.m. 31 december 2020)

Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je kan geen drank bestellen aan de toog, maar we werken met bediening aan tafel.

Bij deze opstelling zijn er enkel ongenummerde zitplaatsen. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Gelieve enkel te reserveren per bubbel, zo ben je er zeker van dat je samen zit. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor ze Het Depot mag betreden.

Meer info

Strak staccato stuiterende electrobeats verweven zich meesterlijk met Adigéry's soulvolle stem. Gooi daar nog wat experimentele samples en percussie bij en het feest is compleet. Welkom, Charlotte Adigéry!

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar vrijdag 16 oktober 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3, 4 of 5 personen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

TIMING

Door de beperkte capaciteit dienden we dit concert op te splitsen in twee concerten. Dit concert zal plaatsvinden later op de avond, waardoor de timing van dit concert verschuift en de deuren openen om 22:00. Ticketkopers (die voor 23 september een ticket kochten) ontvangen een persoonlijke e-mail.

22:00 - Deuren
22:00 - Warm-up by Bjeor
22:45 - Charlotte Adigéry
23:45 - Einde

--

Het gaat hard voor Charlotte Adigéry. Je kent haar wellicht als frontvrouw van de vooruitstrevende Belgische electropopformatie WWWater, maar ook solo gaat het haar goed af. Zo bewijst haar tweede EP 'Zandoli'. Strak staccato stuiterende electrobeats worden meesterlijk verweven met Adigéry’s soulvolle stem. Zoals te verwachten valt van een Caribische vrouw die in België opgroeide, is de wereld haar inspiratiebron en knalt de muzikaliteit uit werkelijk al haar tracks – die net zo goed kunnen gaan over hagedissen als over drugs en latex. Gooi daar nog wat experimentele samples en percussie bij en het feest is compleet.

In ‘High Lights’ herken je meteen de typische catchy Adigéry-zanglijnen met een geestige knipoog naar het belang van kapsels, een eeuwenoude manier van zelfexpressie. WWWater-maatje Bolis Popul zorgt dan weer voor onweerstaanbaar dansbare beats. Catch the Adigéry vibe live on stage!

WARM-UP: BJEOR

Bjeor maakt met elke mix en gig meer naam in de internationale scene. Je kent hem als resident van HORST, van zijn show Mind Warp op Radio Scorpio en The Word Radio. House, italodisco en oldschool electro zijn typerend voor zijn sets.