Charlotte Adigéry + Bjeor (sold out)

Charlotte Adigéry 3
vrijdag 16 oktober 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 19:00

Ticket info

Prijs

€16

Cultuurkaart KU Leuven

€14

Verkooppunten

Strak staccato stuiterende electrobeats verweven zich meesterlijk met Adigéry's soulvolle stem. Gooi daar nog wat experimentele samples en percussie bij en het feest is compleet. Welkom, Charlotte Adigéry!

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar vrijdag 16 oktober 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

Tickets koop je per bubbel van 1, 2, 3, 4 of 5 personen. Onze concerten vinden plaats in een 100% coronaproof kader. Lees hier meer over de richtlijnen voor het publiek.

--

TIMING

Doordat er een tweede concert van Charlotte Adigéry plaatsvindt later op de avond, verschuift de timing van dit concert en openen de deuren om 19:00. Ticketkopers (die voor 23 september een ticket kochten) ontvangen een persoonlijke e-mail.

19:00 - Doors
19:00 - Warm-up by Bjeor
20:00 - Charlotte Adigéry
21:15 - End

--

Het gaat hard voor Charlotte Adigéry. Je kent haar wellicht als frontvrouw van de vooruitstrevende Belgische electropopformatie WWWater, maar ook solo gaat het haar goed af. Zo bewijst haar tweede EP 'Zandoli'. Strak staccato stuiterende electrobeats worden meesterlijk verweven met Adigéry’s soulvolle stem. Zoals te verwachten valt van een Caribische vrouw die in België opgroeide, is de wereld haar inspiratiebron en knalt de muzikaliteit uit werkelijk al haar tracks – die net zo goed kunnen gaan over hagedissen als over drugs en latex. Gooi daar nog wat experimentele samples en percussie bij en het feest is compleet.

In ‘High Lights’ herken je meteen de typische catchy Adigéry-zanglijnen met een geestige knipoog naar het belang van kapsels, een eeuwenoude manier van zelfexpressie. WWWater-maatje Bolis Popul zorgt dan weer voor onweerstaanbaar dansbare beats. Catch the Adigéry vibe live on stage!

Warm-up: BJEOR

Bjeor maakt met elke mix en gig meer naam in de internationale scene. Je kent hem als resident van HORST, van zijn show Mind Warp op Radio Scorpio en The Word Radio. House, italodisco en oldschool electro zijn typerend voor zijn sets.