Borokov Borokov + Karel

BorokovBorokov
vrijdag 23 oktober 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€15

Verkooppunten

Room setup

Flex zittend

Dit concert vindt plaats in de grote zaal met respect voor social distance. Deze opstelling is volledig zittend en er is drankservice aanwezig. Je kan geen drank bestellen aan de toog, maar we werken met bediening aan tafel.

Bij deze opstelling zijn er enkel ongenummerde zitplaatsen. Je krijgt bij het binnenkomen van de zaal je plaats toegewezen. Gelieve enkel te reserveren per bubbel, zo ben je er zeker van dat je samen zit. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor ze Het Depot mag betreden.

Meer info

Het Antwerpse Borokov Borokov stampt een zweterige mix van Hi-NRG, punk, global pop, hardcore, lounge music en power ballads in elkaar!

Borokov Borokov is de hersenvrucht van Arne Omloop (Bed Rugs), Boris Van den Eynden (Laat Maar, CUNTST), Noah Melis (Shy Dog, Pascale Deweze) en Yorgos Tsakiridis (King Dick, The Hickey Underworld)! In 2017 debuteerden ze met 'Eerlijk Delen'.

In tegenstelling tot wat de groepsnaam – een cocktail van slechts twee identieke ingrediënten – doet vermoeden, is de nedertronische muziek van Borokov Borokov een mix van uiteenlopende genres zoals Hi-NRG, punk, global pop, hardcore, lounge music en kleinkunst. Een dergelijk gevarieerd assortiment roept waarschijnlijk niet toevallig de onbestemde sensatie van een winkelcentrum-trip op. BB is in die zin exemplarisch verenigingslid van een vroeg-eenentwintigste-eeuwse ambivalente gevoelsbeweging.

Verwacht je aan absurde, experimentele en dansbare elektronica met Vlaamse zang. Een sympathieke mindfuck.

"Het Antwerpse viertal vlecht een leger synthesizers aan mekaar en schrijft hits die ‘Roltrappen en Vorkliften’ en ‘Had Ik Maar Wat Meer Vakantie’ heten. Die songtitels alleen zouden u moeten kunnen overtuigen." - De Morgen

Support-act: Karel

Karel maakt synthesizer pop en invloeden zijn terug te vinden bij bands zoals Level 42, New Order en Duran Duran, maar ook bij hedendaagse bands als John Maus en The Knife. In 2018 stond Karel op Down The Rabbit Hole waar hij een magnifieke indruk achterliet. Hij werd door 3VOOR12 verkozen als derde beste act van het festival (na Nick Cave en David Byrne). Kortom: Karel is een sensatie en sensaties zien we graag in Het Depot!