blackwave. + Moody Mae (ihkv Anderhalvemetersessies)

blackwave
donderdag 27 augustus 2020
  • Locatie: Heilig Drievuldigheids College
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€25

Het concert van blackwave. maakt deel uit van het programma 'Anderhalvemetersessies'. Ticketverkoop start op vrijdag 17 juli om 10:00. Meer info en tickets via www.leuven.be/anderhalvemeter.

Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot één van de meest besproken hiphopacts van ons land. Hun sexy grooves en nineties sound worden live ondersteund door een fantastische jazzband, waarmee ze onder andere op Rock Werchter en Pukkelpop hoge ogen gooiden.

Met singles als ‘BIG Dreams’, ‘Elusive’, ‘Whasgood?’ en ‘GoodEnough’ zijn de Antwerpenaren ondertussen niet meer van de radio weg te slaan. Intussen is er een tweede album ‘ARE WE STILL DREAMING?’. Live te ontdekken in Leuven!

SUPPORT-ACT: MOODY MAE

Het gaat Moody Mae voor de wind. In 2017 kaapte dit Leuvens hiphopcollectief de bronzen medaille op provinciaal concours Rockvonk. In 2019 stonden ze op het hoofdpodium van Het Groot Verlof. Datzelfde jaar kaapten ze goud op de Maanrockrally én SoundTrack. Hun Engelstalige fusion hiphop met een vleugje soul valt in de smaak!