Black Box Revelation + Ratmosphere - Sold Out

Black Box Revelation
donderdag 21 november 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00
  • Support-act: 20:30
  • Main act: 21:30

Ticket info

Prijs

€27 - €30

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €25 - €27

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Extra toegevoegde show na een eerder, in sneltempo uitverkocht concert in Het Depot!

Het concert van Black Box Revelation op 20 november 2019 verkocht in een sneltempo uit. Reden te meer voor Jan Paternoster en Dries Van Dijck om een tweede maal naar Het Depot af te zakken!

--

Wat is de volgende geniale stap van Black Box Revelation na vier albums vol krachtvoer, voorprogramma’s van Meat Puppets, Beady Eye, Jane’s Addiction, Iggy Pop en Seasick Steve, tours door de VS en heel Europa, opnames in Los Angeles met producer en QOTSA-gitarist Alain Johannes en je muziek als soundtrack van 'Sons Of Anarchy', 'True Blood' en een gastoptreden in dé talkshow 'David Letterman's Late Show'?

Gewoon een steengoed nieuw album afleveren. Klaar en duidelijk! 'Tattooed Smiles' is de langspeler die Jan Paternoster en Dries Van Dijck enkel hier en nu konden schrijven. Het werd een krachtige en emotionele plaat, die de brute schoonheid van hun heimat Brussel omarmt. Paternoster en Van Dijck bewijzen eens te meer hun muzikale veelzijdigheid door samenwerkingen met onder andere Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor old-school Amerikaanse bluesniet uit het oog!

Support-act: Ratmosphere.