Bart Peeters - Sold Out

Bart Peeters
zaterdag 02 maart 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€32 - €35

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €29 - €32

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Drie jaar na 'Op De Groei' is er een nieuwe plaat: 'Brood voor Morgenvroeg'. Dit heugelijke feit wordt (nogmaals) gevierd met een tour.

TIMING
20:00 - Doors
20:30 - Bart Peeters (deel 1)
21:30 - Pauze
22:00 - Bart Peeters (deel 2)
23:00 - Einde

Bart Peeters sleutelde tijdens zijn solotour aan de nummers van de nieuwe plaat en tour. Ook zijn Ideale Mannen haalden een frisse neus. Iedereen is er klaar voor. Drie jaar na 'Op De Groei' is er een nieuwe plaat: 'Brood voor Morgenvroeg'. Dit heugelijke feit wordt (nogmaals) gevierd met een tour.

"Frivole momenten, zoals een streepje Jos Bosmans in de bindteksten, werden afgewisseld met liedjes die je een krop in de keel bezorgden. Een lach en een traan dus, zoals het leven zelve. Een avondje hoogwaardig entertainment, waarbij nadenken niet geheel verboden was." (★★★★) - Focus Knack

"Opnieuw verwerkt hij zijn teksten in een verzameling wereldritmes, die hij verbindt met een ander handelsmerk: aaibare melodieën en meezingbare refreinen. Wat een sfeer, wat een positivisme!" (★★★★) - De Standaard

Dit concert is uitverkocht. Voor een plaats op de wachtlijst kan u mailen naar ticket@hetdepot.be.