Arno (nieuwe datum)

Arno
woensdag 16 december 2020
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€30 - €33

Cultuurkaart KU Leuven

€27 - €30

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeventig! Arno, Oostendse idool viert zijn zeventigste verjaardag. Met dit jaar als cadeau voor 'le plus beau' een verse single: 'Tjip, tjip, c'est fini', een voorsmaakje van de nieuwe CD 'Santeboutique'.

Het Depot sluit tot 30 augustus de deuren n.a.v. COVID-19. Dit concert wordt daarom verplaatst naar donderdag 22 oktober 2020. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Er stonden echter twee Arno concerten gepland in Het Depot. Alle tickets aangekocht voor het concert van 1 mei 2020 zijn geldig voor het concert van 16 december 2020. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier: http://bit.do/hdcoronavirus.

--

Voor de jongelui die deze rasperformer toch (nog) niet zouden kennen: Arno is al zo'n halve eeuw hofleverancier van de meest originele eurobluesrock, onder eigen naam, maar ook met het baanbrekende T.C. Matic of recentere brute variant Tjens Matic, tot en met Charles et Les Lulus of The Subrovnicks. Daarnaast maakt hij ook steeds plaats voor de meest ontroerende chansons, dikwijls ook 'in 't Frans', waarvoor hij in Frankrijk zelfs al als 'ridder Arno' werd geëerd (en ondertussen natuurlijk ook al ereburger van zijn huidige thuisstad Brussel).

Arnoud Charles Ernest Hintjens – een geboorteakte liegt niet – is ondertussen zowat de enige Belg met een reputatie en repertoire die zich kunnen meten met Aznavour, Bécaud en Brel. Vandaag is hij de levende legende wiens concerten nog steeds een lach, een traan maar vooral een waar volksfeest veroorzaken. Een chansonnier eigenlijk, die de schoonheid van zijn soms intens mooie liedjes vaak uit elkaar knuppelt met een paar stroomstoten woeste garageblues.

Putain, putain! Niet te missen.

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.