Arno (nieuwe datum)

Arno
vrijdag 19 november 2021
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€30 - €33

Cultuurkaart KU Leuven

€27 - €30

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeventig! Arno, Oostendse idool viert zijn zeventigste verjaardag. Met dit jaar als cadeau voor 'le plus beau' een verse single: 'Tjip, tjip, c'est fini', een voorsmaakje van de nieuwe CD 'Santeboutique'.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 19 november 2021. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

Er stonden echter twee Arno concerten gepland in Het Depot. Kocht je tickets voor het concert van 16 december 2020, dan zijn deze enkel geldig voor het concert van 19 november 2021. Kocht je tickets voor het concert van 17 december 2020, dan zijn deze enkel geldig voor het concert van 20 november 2021.

--

Voor de jongelui die deze rasperformer toch (nog) niet zouden kennen: Arno is al zo'n halve eeuw hofleverancier van de meest originele eurobluesrock, onder eigen naam, maar ook met het baanbrekende T.C. Matic of recentere brute variant Tjens Matic, tot en met Charles et Les Lulus of The Subrovnicks. Daarnaast maakt hij ook steeds plaats voor de meest ontroerende chansons, dikwijls ook 'in 't Frans', waarvoor hij in Frankrijk zelfs al als 'ridder Arno' werd geëerd (en ondertussen natuurlijk ook al ereburger van zijn huidige thuisstad Brussel).

Arnoud Charles Ernest Hintjens – een geboorteakte liegt niet – is ondertussen zowat de enige Belg met een reputatie en repertoire die zich kunnen meten met Aznavour, Bécaud en Brel. Vandaag is hij de levende legende wiens concerten nog steeds een lach, een traan maar vooral een waar volksfeest veroorzaken. Een chansonnier eigenlijk, die de schoonheid van zijn soms intens mooie liedjes vaak uit elkaar knuppelt met een paar stroomstoten woeste garageblues.

Putain, putain! Niet te missen.

*Ticketswap is de enige veilige manier om tweedehands tickets aan te kopen.