and& Curious (dag 3)

59767104 2029795667323394 8896833503065276416 N
zaterdag 09 mei 2020

Derde dag van and& Curious met onder meer Nosedrip, Octo Octa en Victor De Roo!

and& is een tweejaarlijks innovatiefestival waar meer dan 200 visionaire internationale denkers, ondernemers, investeerders, artiesten en academici ruim 20 000 bezoekers inspireren. and& uit zich in een conferentie, een kunsttentoonstelling in publieke ruimte, een avant-garde muziekprogramma, een technologiebeurs, een ondernemerstop en een belevingsfestival voor kinderen.

In samenwerking met and& cureert en programmeert Het Depot internationale artiesten die experimenteren met muziek, performance en technologie. Verwacht een grenzeloze mix van meer dan 25 live shows, DJ-sets, talks & audiovisuele clubavonden. Het muziekprogramma belicht verschillende stijlen van over de hele wereld en vindt zijn plek op verschillende locaties in de stad.

--

Octo Octa

Octo Octa combineert het plezier van bronstige 90s house met een belangrijk politiek bewustzijn en een belangrijke (zelf)liefde op de dansvloer! Het plezier spat dan ook van 'Resonant Body', de nieuwste LP van Octo Octa, vol met breakbeats en verwijzingen naar 90s underground house en rave! Soms met een kazige nasmaak, tegelijkertijd een plaat waarop je je op de dansvloer in het zweet wilt werken met een gigantische glimlach op je smoel.

Nosedrip

Het is snel gegaan voor Nosedrip, Ziggy Devriendt voor de burgerlijke stand. Op enkele jaren tijd is deze jonge dj-god uitgegroeid van een underground fenomeen met een kleine aanhang tot een internationale gevestigde waarde.

Noem hem gerust de Belgische specialist in ambient muziek. Zijn Mixcloud compilaties zijn legendarisch en zijn bijzondere esthetiek breid nog verder uit via Stroom.tv, een platform met een quasi-aquatische chill esthetiek. Laat je niet voor de gek houden, ondanks de tederheid van zijn muziek creëert de Belgische dj sferen als niemand anders en laat de dansvloeren overal adembenemend achter!

Victor De Roo

Brusselse dj en producer die samen met Alex Deforce de plaat ‘Nachtdichter’ uit heeft bij infamous Amsterdams label Knekelhuis. Als lid van Vanderschrik heeft De Roo ook een 7” uit bij Stroom. Hij houdt cassette-label Kontakt mee draaiende en werkt ook bij 72 Records in de Zuidstraat. De sets van deze rasechte digger zijn even eclectisch als dansbaar.

Meer info: www.andleuven.com