Adriaan Van den Hoof: 't Zal schoon zijn als het af is (nieuwe datum)

avdh
zaterdag 18 september 2021
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€24

Cultuurkaart KU Leuven

€21

Verkooppunten

Room setup

Zittend

Deze opstelling is volledig zittend en er is géén drankservice aanwezig. Je bubbel moet in zijn geheel aanwezig zijn voor deze Het Depot mag betreden.

Meer info

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt de show van Adriaan Van den Hoof op 23 januari 2021 (en dus ook 2 april 2021) verplaatst naar 18 september 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail met meer informatie.

--

Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui, maar na vijf succesvolle voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan wel toe aan een terugblik, opnieuw met muzikant en trouwe vriend Pele aan zijn zijde.

Welke scènes hebben de tand des tijds doorstaan, welke zou Adriaan nu helemaal anders aanpakken? Waar heeft hij naar eigen gevoel kansen gemist en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen? Hoe komt zo’n voorstelling eigenlijk tot stand, en wat kunnen we daaruit leren over de persoon achter de speler? En wat vindt hij daar zelf nu eigenlijk allemaal van?

In ‘’t Zal schoon zijn als het af is‘ grasduint Adriaan door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenis en heldere inzichten - én die aanstekelijke lachkrampen die we na al die jaren van hem gewend zijn.

Spel en tekst: Adriaan Van den Hoof Muziek: Tom ‘Pele’ Peeters Foto: Joren Van Utterbeeck