Absynthe Minded + EMY (ihkv Anderhalvemetersessies)

Absynthe Mided 1024X576
donderdag 27 augustus 2020
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€25

Het concert van Absynthe Minded maakt deel uit van het programma 'Anderhalvemetersessies'. Ticketverkoop start op vrijdag 17 juli om 10:00. Meer info en tickets vind je hier.

De inmiddels vierde plaat (’As it ever was’) van Absynthe Minded dreigde hun zwanenzang te worden, aangezien de groep na vijf eclatante platen en bijna vijftien jaar onafgebroken toeren in 2013 voor onbepaalde tijd on a break ging. Maar na de pauze, enkele zijprojecten en ondanks een licht gewijzigde groepssamenstelling, is Absynthe Minded onverwoestbaar gebleken.

Absynthe Minded 2.0 is opgestaan en leidt iedereen mee naar vers, onontgonnen terrein. Weg van de zwierige zigeunerrock in zweterige jazzclubs, maar blijmoedig voorwaarts richting clevere gitaarpop met hemelse harmonieën. En zo bewijzen ze het keer op keer: Absynthe Minded is een volstrekt uniek combo met een eigenzinnige maar onweerstaanbare sound.

SUPPORT-ACT: EMY

Amper eenentwintig is de in Parijs geboren Emy Kaboré, maar nu al geldt deze Gentse als één van de grootste talenten van ons land. Emy heeft een unieke stem én het talent een bijzondere song te kunnen schrijven. En Emy schrijft die songs op gevoel: eerlijker en oprechter vind je ze niet. Emy raakt je en laat je niet meer los. Voor liefhebbers van de genres soul, neosoul, jazz, world, pop en fusion. Take your pick.