Frazey Ford (nieuwe datum)

FrazeyFord
donderdag 03 maart 2022
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€13 - €16

Cultuurkaart KU Leuven

€11 - €13

Verkooppunten

Room setup

Box

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. Bij de box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zetels en zijn er dus enkel staanplaatsen.

Meer info

Gloedvolle country met soul en folk die ook de zielen van Joni Mitchell, Ann Peebles, Neil Young en Donny Hathaway in zich draagt. Ford geeft er haar eigen accenten aan, wat resulteert in wondermooie liedjes die puurheid ademen.

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar donderdag 3 maart 2022. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

Frazey Ford is het meest gekend als zangeres en oprichtster van de alt-folk band The Be Good Tanyas (bekend van soundtracks in series als Breaking Bad en Weeds). De zwoele en verfijnde rootspop van deze Canadese singer-songwriter klinkt als een liefdesbaby tussen Joni Mitchell en Neil Young.

Frazey Ford maakte al indruk met haar eerste soloalbum 'Obadiah'. Het was echter haar opvolger 'Indian Ocean' die insloeg als een bom. Voor dat album trok ze naar Memphis toog om daar op te nemen in de legendarische studio’s van Al Green. Met zijn voltallige begeleidingsband nam ze een droom van een album op dat vrijwel uitsluitend lovende recensies ontving.

Met nieuw album 'U Kin B the Sun' zakt ze op 3 maart 2022 af naar Het Depot!