16 jaar Het Depot FEEST! - Sold Out

Feest Website
dinsdag 30 april 2019
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 22:00

Ticket info

Prijs

€12 - €15

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KU Leuven: €10 - €12

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Het Depot bestaat 16 jaar! Omdat ons 15-jarig festijn zo'n meevallende knaller was, besloten we van 30 april een traditie te maken. Feest!

LINE-UP & TIMING

22:00 - Doors
22:00 - Rrita Jashari
23:30 - Poldoore (live)
00:30 - Deejay Kwak
02:00 - Faisal
03:30 - Bjeor
05:00 - end
--

FAISAL

Faisal is in sneltempo opgeklommen tot Beste Belgische DJ (Red Bull Elektropedia Awards 2016). Producer, StuBru-resident, Ideale Wereld-sidekick en ontdekker van verborgen muzikale pareltjes. Grapjas op Facebook. Dat ook.

POLDOORE (LIVE)

Smijt soul, funk en jazz in de blender met atmosferische instrumentale hiphop en je krijgt de good vibes van producer/dj Poldoore. Voor fans van Gramatik, Pretty Lights en The Geek x VRV.

DEEJAY KWAK

Eén van de meest funky DJ's die ons land rijk is. Deejay Kwak! Te verwachten: absolute klassiekers, zolang het maar funk, soul, hiphop, ska en rocksteady is.

BJEOR

Bjeor maakt met elke mix en gig meer naam in de internationale scene. Je kent hem als resident van HORST, van zijn show Mind Warp op Radio Scorpio en The Word Radio. House, italodisco en oldschool electro zijn typerend voor zijn sets.

RRITA JASHARI

Brusselesse Rrita Jashari duikt in haar platenkast die bol staat van reggae, global sounds en psychedelica.