10cc (nieuwe datum)

Screen Shot 2019 05 16 At 14 33 56
woensdag 10 november 2021
  • Locatie: Het Depot
  • Deuren: 20:00

Ticket info

Prijs

€30 - €33

Cultuurkaart KU Leuven

Cultuurkaart KULeuven: €27 - €30

Verkooppunten

Room setup

Flex

Dit concert vindt plaats in de grote zaal. In flex-opstelling zijn er zowel zit- als staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd.

Meer info

Het oeuvre van 10cc is duizelingwekkend indrukwekkend. De Britse superband scoorde in de jaren '70 de ene hit na de andere. 'Dreadlock Holiday', 'The Things We Do For Love' en 'I'm Not In Love' zijn stuk voor stuk nummers die tot ons collectieve geheugen behoren!

Het concert van 10cc wordt verplaatst naar 10 november 2021. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke e-mail. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum van het concert. Alle updates betreffende de maatregelen in Het Depot vind je hier.

--

10cc heeft hun stempel op de geschiedenis van de popmuziek gezet en wordt door velen als invloed genoemd. In 1983 ging de band uit elkaar en kwam in 1991 weer bij elkaar om twee albums te maken.

Het geheime recept van 10cc was dat de band nooit volgens de trends van de periode componeerde en de nummers dus een tijdloos karakter kregen. Dat heeft ervoor gezorgd dat de band sinds de jaren ’70 meer dan dertig miljoen platen verkocht.

Bandleider en mede-oprichter Graham Gouldman, ondertussen opgenomen in America's Songwriter's Hall of Fame, stelde in 1999 een nieuwe line-up samen, met onder anderen Rick Fenn en Paul Burgess, die in de jaren '70 ook al in 10cc speelden.

In deze nieuwe bezetting heeft 10cc al verschillende tours gedaan, waarbij alle grote hits uit het verleden opnieuw met veel enthousiasme ontvangen werden! Can't wait.

Line-up

  • Graham Gouldman - bass, guitars, vocals
  • Rick Fenn - lead guitar, vocals, bass guitar
  • Paul Burgess - drums, percussion
  • Iain Hornal - vocals, percussion, guitar, keyboards
  • Keith Hayman - keyboards, guitar, bass, vocals

De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 24 mei om 10:00.