04 december 2014

Deuren 20u

Slow Pilot Support act

Slow Pilot is een band rond Pieter Peirsman, fulltime hyperkineet, doorwinterd atleet en muzikale splinterbom, geladen met licht ontvlambaar songmateriaal. Een wegpiraat met een voorliefde voor de trage weg. Dankt zijn lenige stembanden aan toegewijde karaoke van menig stemmenacrobaat, op de trapezes tussen Buckley,Cornell, McCartney en Neil Hannon. Alsook zijn neus voor een goeie melodie, sterke hooks en songs die je achterna zitten als een onvervaarde “white van”.

Yevgueni

In oktober 2017 komt Yevgueni met een nieuw album én dus met een nieuwe clubtour. Dan kan een passage in Het Depot uiteraard niet ontbreken.

Het nieuwe Yevgueni-album kreeg de naam: 'Tijd is alles'. Hoewel het een eenvoudige vaststelling lijkt, is niets minder waar. De vijfkoppige band rond Klaas Delrue belooft een album met een veelheid aan thema’s, dilemma’s en grote emoties die nog nooit zo persoonlijk en actueel waren.

Gooi daar nog een aantal klassiekers en vergeten parels bovenop en je krijgt een verrassende achtbaanrit, inclusief vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Kortom: tijd is alles, maar dit wordt weer een avond pure winst.