08 maart 2018

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 19:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€10 - €13

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €7 - €10

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

WWWater + Luwten + Audri + Tristan

Op 8 maart is het Internationale vrouwendag en programmeert Het Depot vier uitermate straffe, te ontdekken vrouwelijke muzikanten.

LINE-UP
WWWater
LUWTEN
AUDRI
Tristan

WWWater zalft zowel je ziel als je voeten. Soulwax-protégée Charlotte Adigery spoelt over je heen als een natuurkracht met een progressieve mix van stekelige elektronica, pulserende drums en een onstuitbare stem. Soms kalmerend, soms kokend, maar altijd verfrissend.

LUWTEN is het alias van Tessa Douwstra. Met een dijk van een debuutalbum laat Douwstra zich van haar subtielste electronicakant zien. Een uit de verte opdoemend ruisje, een catchy refrein of een uitgesponnen piano-intro rondom haar kenmerkende stem geven aan dat aan elk detail gedacht is.

AUDRI heeft een waas van mysterie rondom haar. Wat vaststaat, is dat ze veel in haar mars heeft. Zo behaalde ze in 2016 de prijs voor 'Most Promising Artist' op de Red Bull Elektropedia Awards. The xx meets Regina Spektor meets Daughter, maar dan op hoogst Audriaanse wijze. Begin 2018 verschijnt haar eerste single en EP.

Tristan. Zo heet het nieuwe project van Isolde Van den Bulcke. De nieuwe EP verschijnt in het voorjaar van 2018. Sfeervol, warm en elektronisch beloftevol talent.