12 oktober 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€16 - €19

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €14 - €16

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Two Gallants

Jeugdvrienden Adam Stephens en Tyson Vogel wisten al vanaf hun tienerjaren dat ze hun kost wilden verdienen met het maken van muziek. Het gitaardrum-duo Two Gallants bracht onlangs hun vijfde studioplaat ‘We Are Undoneuit en komt die in Het Depot voorstellen. Wij kijken enorm hard uit naar deze avond vol verschillende genres waaronder folk, rock, bluesrock en zelfs een vleugje country.

Het duo Adam en Tyson zijn sinds hun debuut ‘The Throes’ in 2004 trouw gebleven aan hun tweepersoonsformatie. Hoewel die niet veranderde, evolueerde hun sound aanzienlijk de voorbije jaren. Die geheel eigen sound wordt gekenmerkt door Stephens' rauwe stem. Daarnaast staat Stephens met zijn akoestische gitaar en mondharmonica op het podium en wordt hij bijgestaan door topdrummer Vogel die af en toe de hoge zangnoten voor zijn rekening neemt.

Vandaag belanden we bij album nummer 5 waar in 2012 het album ‘The Bloom and the Blight’ aan vooraf ging. Beide platen verschenen op ATO Records. De plaat bezorgt u een mix van trash blues met songs zoals ‘We Are Undone’ en ‘Some Trouble’ en de somberheid van ballades zoals ‘My Man Go’ en ‘There’s So Much I Don’t Know’.

Veelzijdig, verrassend en melodieus; dat mag u van Two Gallants verwachten.