23 april 2018

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€10 - €13

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €8 - €10

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

TheColorGrey

Dit concert is uitverkocht. Voor een plaats op de wachtlijst kan u mailen naar ticket@hetdepot.be. 

TheColorGrey zet zich sinds 2014 als MC, producer en songwriter op de Belgische urban-scene-kaart. Zijn muziek valt het best te omschrijven als een zeer persoonlijke mix van hiphop, soul, blue jazz, coole R&B en urban pop, met ontroerende melodieën die vaak donkere of melancholische ondertonen bevatten. TheColorGrey's Engelstalige rap valt op door de strakke flow in combinatie met smooth, laidback vibes, zelfgemaakte beats in een eigen productie.

TheColorGrey is niet meer weg te denken uit de Belgische hiphop scene. Na het grote succes in het voorjaar van zijn debuutalbum 'REBELATION' met klappers als 'Need To Know' en 'On & On', komt TheColorGrey alweer op de proppen met nieuw materiaal. De kersverse EP 'In Between Phases' dient als brug tussen zijn debuut en de toekomstige EP die in april volgend jaar verschijnt.

Noteer alvast 23 april in uw agenda, want dan kunt u de getalenteerde Antwerpenaar live aan het werk zien!

Eme Support act (20:20)

Support-act wordt verzorgd door de Leuvense band EME. EME bestaat uit de immer straffe zangeres Emeraude Kabeya en haar minstens even straffe band. Kabeya zingt over liefde, verlies en het leven en doet dat met bijzonder veel soul, power en een funky insteek die live stevig doorswingt.