12 december 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€21 - €24

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €18 - €21

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

The Wailers

The Wailers verkochten al meer dan 250 miljoen albums en speelden live voor ongeveer 24 miljoen mensen over de hele wereld. De band werd in 1969 gevormd toen Bob Marley, Bunny Wailer en Peter Tosh de Barrett broers (bassist Aston en drummer Carly) lieten meespelen op hits als 'Lively Up Yourself' en 'Trenchtown Rock'. Bunny en Peter stopten twee jaar later waardoor het de Barrett broers waren die als 'Wailers' samen met Bob Marley het doorbraakalbum 'Natty Dread' maakten.

Aston Barrett is vandaag nog steeds de spil van The Wailers die een heel eigen sound aan de band geeft. Zijn old skool know-how wordt aangevuld met jong talent, waaronder dat van zijn zoon Aston Barrett Jr. Naast Marley speelden The Wailers ook al met The Fugees, Stevie Wonder, Carlos Santana, Lauryn Hill en vele anderen.

Be prepared voor een reggae avondje met de band die mee aan de basis ligt van het genre zoals we dat nu kennen.

Uphill Sound Station Afterparty

Warm-up & afterparty worden verzorgd door Uphill Sound Station. Als een welgemikte uppercut van roots, dancehall, rocksteady en rub-a-dub je zoet in de oren klinkt, dan ben je bij Uphill Sound Station aan het juiste adres. Al sinds 1998 hofleveranciers van de beste tracks van Kingston tot London.

Ze openden voor internationale acts zoals Sizzla, Nas & Jr 'Gong' Marley, Shaggy, Sly & Robbie, Protoje, The Skatalites en Culture en brachten ze menig publiek op temperatuur. Hun radioprogramma op Bruzz brengt elke week (en dit al meer dan tien jaar) het beste van wat de internationale platenbak te bieden heeft en wordt fel gesmaakt door de liefhebbers van het genre.