14 mei 2014

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Ticket info
Prijs

€15 - €18

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €13 - €15

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Pukaz Afterparty

Leuvenaar Pukaz zal ervoor zorgen dat het danszweet geen kans krijgt om op te drogen. Pukaz was vorig jaar de winnaar van onze DJ-wedstrijd 45 Toeren en radiohost bij SPECTdRUM. Hij was in oktober de tour support van Poldoore tijdens zijn Griekse tour, aan ervaring geen gebrek dus.

B Support act (20:30)

B is Bert, drummer van GOOSE, en zijn band bestaande uit twee synths en twee drummachines. Sterk beïnvloed door de vroege jaren ’80 Electronic Body Music en jaren ’90 techno wilde Bert terug naar de old skool manier van het maken van techno muziek. Slechts 1 MAN VS 4 MACHINES, om gestripte elekronica te maken zonder overdubs.

Zijn doel, in eigen woorden: “om mensen te laten dansen op geluiden die ik graag hoor”

Hij is gevormd door het luisteren naar de donkerdere zijde van muziek:
Geen Eric Clapton, maar Howlin’ Wolf. Geen Simon & Garfunkel, maar Black Sabbath en Front 242.
B brengt een live techno show.

Facebook: http://www.facebook.com/B.BELGIUM.OFFICIAL

YouTube: http://www.youtube.com/user/BTelevisionOfficial?feature=watch

Soundcloud: https://soundcloud.com/b-belgium-official

The Subs

Voor hun derde plaat besloten The Subs om een popalbum te maken, met ontroerende soul, filmisch Frans retrofuturisme en kraakverse beats.

Hologram’ is een plaat met veel stijlen en stemmingen waarop The Subs samenwerkten met internationale zangers en zangeressen, zowel gevestigde namen als jong undergroundtalent: Colonel Abrams, Selah Sue, Jean-Pierre Castaldi, Jay Brown en Danny Greene. ‘Hologram’ is een album met een sterke energie, maar de donkere dance-punk van vroeger werd verruild voor een warmere, soulvolle vibe.

De muziek van the Subs komt live pas volledig tot haar recht. Ze speelden al gigantisch veel live shows op podia over de hele wereld. Over hun passage op Werchter in 2011 schreef Humo: "Alsof het einde der tijden op handen is, en het zaak is om nog één allerlaatste keer alles, maar dan ook echt wel álles, uit de kast te halen: zo vatten The Subs, precies zoals de Stooges, elk optreden aan." En ook nog: "'t was plezierig, 't was dansbaar, 't was feest." Aanschouw hier zelf hoe plezierig het daar precies was.

Komen feesten met deze Belgische band met internationale allure op 14 mei is de boodschap.