30 november 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€20 - €23

Voordeelprijs

€18 - €20

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Dario Mars & The Guillotines Support act (20:20)

Wegens ziekte bij één van de bandleden wordt het voorprogramma door DeWolff geannuleerd.

Geen zorgen. Dario Mars & the Guillotines nemen het voorprogramma voor hun rekening. Het is het geesteskind van multi-instrumentalist Renaud Mayeur (La Muerte/Hulk), die als filmmuziek componist reeds een Gouden palm in ontvangst mocht nemen. Gloedvolle rock-noir met duistere soul die het best te omschrijven valt als de perfecte soundtrack voor een Quintin Tarentino film.

The Sore Losers

Maak kennis met de ware kinderen van de rock. The Sore Losers ademen smerige, vuile en hitsige rock ‘n roll uit. Beïnvloed door Led Zeppelin en met een Ramones-attitude verovert de Limburgse band op Blitzkrieg-achtige wijze Europa.

Sinds 2016 ligt hun derde album ‘SKYDOGSin de winkelrekken. Voor dat laatste album wisten The Sore Losers doorwinterd Nashville-producer en Grammy Award winnaar Dave Cobb (Rival Sons, Chris Isaak, Shooter Jennings) te strikken. Hun jongste worp werd opgenomen in de analoge Von-Ton studio in Berlijn. The Sore Losers nam alles live in de studio op, wat tot een rauwe, opwindende en directe rock ‘n roll plaat heeft geleid.