17 mei 2014

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 22:00
Ticket info
Prijs

€10 - €12

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €8 - €10

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

THE MIXFITZ: 6 YEAR ANNIVERSARY EVENT

The Mixfitz zijn 6 jaar ‘in the game’ en dat gaan ze vieren zoals wij dat van hen gewend zijn. Vorig jaar nodigden ze de crème de la crème van de Belgische dj-scene uit, dit jaar doen ze het nog straffer. Een avond vol kleppers uit binnen- en buitenland die u tot in de vroege uurtjes aan het dansen houden.

Ster van de avond wordt Branko, onderdeel van Buraka Som Sistema en oprichter van Enchufada, het label waar 'Kalemba (Wegue Wegue)' werd uitgebracht. Hij neemt YADi mee, de zangeres waar hij ‘Control’ mee opnam.

Andere internationale topper is FS Green. De Nederlandse producer werkte mee met Major Lazer aan de zomerhit 'Watch Out For This (Bumaye)'. Dat Diplo voor hem koos om samen te werken, is geen toeval. FS Green weet hoe hij billen aan het schudden krijgt.

Verder komt ook TLP aka Troubleman langs. De Gentenaar speelde de afgelopen jaren in alle uithoeken van de wereld en heeft nog wekelijks zijn radioshow op Studio Brussel. Wie Urban en DJ in één zin zegt, kan niet anders dan TLP er ook bij te vermelden.

Soul Shakers, nationale helden van de bass music, zullen ook aanwezig zijn. De line-up wordt compleet gemaakt door #KOMJONG, een project van DJ Boety en MC Jaymee.

Alsof al dat goeds nog niet genoeg is, hebben The Mixfitz nog een extra verrassing. Ze zullen Subtropics voorstellen, het live project van Damented en Cross.