10 november 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€20 - €23

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €18 - €20

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

The Horrors

Op 10 november verwelkomen we de donkere new wave, post-punk en shoegaze van The Horrors in Het Depot!

Het verhaal van The Horrors begon in 2007, wanneer ze hun debuut ‘Strange House' presenteerden: een stevig geluid dat het midden hield tussen garage en punk. Sindsdien staan The Horrors garant voor een mix van The Cure vocalen en typisch Britse synthloopjes die je meetrekken in de bizarre maar fijne luistertrip.

Na een stilte van enkele jaren is de Britse excentrieke garagerockband The Horrors helemaal terug met de nieuwe single 'Machine'! De track werd opgenomen in The Church Studios in Londen met Paul Epworth, die bekend staat om zijn werk met onder andere London Grammar, Bloc Party en Florence + The Machine. Dat belooft voor 10 november!

Mueran Humanos Support act (20:30)

Support-act wordt verzorgd door het vanuit Berlijn opererende Argentijnse duo Mueran Humanos. De muziek, een mix van elektronische en elektrische geluiden, wordt het centrale deel van het project, die zich langzaam ontwikkelt van zeer abstracte naar meer liedgeoriënteerde structuren, maar behoudt op een of andere manier de improvisatie en experimentele elementen, waardoor een eigen geluid ontstaat. Ze treden over de hele wereld op en krijgen geweldige kritieken. Sexy-Latin-American-avant-garde-music met invloeden van Kraftwerk!