27 november 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 21u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€12 - €15

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €10 - €12

Omdat wij het belangrijk vinden dat u met een veilig gevoel van de concerten in onze zaal kan genieten, nemen ook wij extra veiligheidsmaatregelen. U kan ons daarbij helpen door grote tassen en rugzakken thuis te laten. Waarvoor dank.

TIMING:
21u00 Doors (warm-up dj)
22u00 Sokoto
22u45 Up High Collective
23u30 Kutmah
01u00 LTGL beat-set
02u00 Lefto
04u00 Curfew

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Tangram

In november en december blaast het Leuvense Tangram Records drie kaarsjes uit. Ter gelegenheid van hun derde verjaardag gaan ze met hun artiesten op tour door enkele concertzalen. Hun thuisbasis Leuven kan hierin uiteraard niet ontbreken. LTGL, Up High Collective en Sokoto zullen Tangram vertegenwoordigen. Daarnaast nodigen ze ook nog twee van hun favoriete dj's uit.

Kutmah stond mee aan de wieg van de LA-beat scene en staat bekend als een van de beste 'selectors' in de scene. Hij tourde in het verleden al heel de wereld rond met onder andere Flying Lotus en The Gaslamp Killer. Maar ook Lefto komt langs. Deze Belg is zonder twijfel de beste dj van ons land en is door de jaren heen gelinkt aan labels als Brownswood, Blue Note, !K7 Records, Stones Throw and Jazzy Sport.

Verwacht een avond vol beats, hip-hop, verrassende electronica, jazz, funk en alles daarrond. Bekend en onbekend, maar vooral hard...