24 november 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€15 - €18

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €13 - €15

Omdat wij het belangrijk vinden dat u met een veilig gevoel van de concerten in onze zaal kan genieten, nemen ook wij extra veiligheidsmaatregelen. U kan ons daarbij helpen door grote tassen en rugzakken thuis te laten. Waarvoor dank.

TIMING:

20u: Deuren
20.30u: Jerusalem in My Heart
21.30u: Suuns & Jerusalem in My Heart

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Suuns & Jerusalem In My Heart


Ben Shemie, Liam O’Neill, Max Henry en Joseph Yarmush van de Canadese electro-rock band Suuns kropen eind 2012 een week samen de studio in met hun vriend Radwan Ghazi Moumneh van Jerusalem In My Heart. Daar werd de basis gelegd voor nieuwe nummers met veel synths, Arabische invloeden en wat electronica.

Nadien gingen beide bands opnieuw hun eigen weg.
Het was pas in april 2015 dat het eindresultaat van die week opnames het licht zag. Met een hoop goeie reviews als gevolg.
A wonderful ragbag of styles” (Uncut)”
As an artistic vice it is absolutely essential.” (The 405)

Suuns is niet enkel op plaat een unieke band. Ook live brengen ze hun publiek onder een soort van hypnose met hun combinatie van monotonie, catchy melodieën en "tot dansen aanzettende ritmen en pulserende baslijnen" (Focus Knack). Dat bewezen ze o.a. al in 2013 toen ze samen met Apparat op les Nuits Botanique schitterden.

Kom vooral zelf ontdekken hoe die unieke samenwerking klinkt.