28 oktober 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€16 - €19

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €14 - €16

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

STUFF.

Twee jaar na hun overweldigende debuut, is het geniale collectief STUFF. terug met hun langverwachte en hoofdletterloze opvolger: ‘old dreams new planets’.

De vijfkoppige duizendpoot STUFF. brengt een crossover van groove, broken hiphop, electronica. Met hun unieke STUFF.-klank staan ze met het ene been in de jazz- en improvisatiewereld en met het andere warm in de hipste regionen van de de progrock, hiphop, fusion, funk, drum ’n’ bass. Freewheelend bouwen ze steeds verder aan hun eigen muzikale en volstrekt geniale universum. En als u zich dan tóch nog afvraagt of de tweede plaat even goed is als de eerste? You can still believe the hype!

“Promiscue zootje jazzcats shaket een half klassieke, half avant-gardistische cocktail van stijlen die bedwelmt, overrompelt én beklijft.” - (★★★★½) - Humo

"De tweede plaat van STUFF. haakt onverdroten in op de door hiphop aangezwengelde elektronica die de band in zijn dna heeft zitten. De Gents-Antwerpse band overstijgt daarmee alle verwachtingen." (★★★★) - De Morgen

JTOTHEC Support act (20:30)

Support-act wordt verzorgd door JTOTHEC. JTOTHEC is Jonas Casier. Met zijn homestudio vol vintage gear, een funky mind, een kamerbrede glimlach en een berg talent is hij - samen met zijn fantastische band - klaar om jou en de rest van de wereld van zijn geweldige Power Funk te laten genieten!