02 mei 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:15
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€ 10 - € 12

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 8 - € 10

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

St. Grandson

St. Grandson was in 2015 één van de drie laureaten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Met de debuutsingle 'Midnight Swim' bewees Benjamin Decloedt al een beloftevolle singer-songwriter te zijn. Die tendens wordt volop verder gezet met de single ' You Will Find ', een catchy refrein – dat dagenlang blijft nagonzen – en een zwoele zomeravond-feeling.

Het debuutalbum van St. Grandson verschijnt in het voorjaar van 2017. Stéphane Misseghers (dEUS) en Reinhard Vanbergen (Das Pop) zaten achter de knoppen. De verwachtingen zijn hooggespannen. En St. Grandson komt ze volledig inlossen op 2 mei in Het Depot.

Emil Landman Support act (20:20)

Support-act wordt verzorgd door Emil Landman. Eind 2015 pakte de Nederlandse singer-songwriter zijn backpack en gitaar en begint hij aan een nieuw avontuur. Landman ging op reis met niets, maar kwam terug met een rugzak vol nieuwe nummers én een nieuw album, dat de naam 'An Unexpected View' kreeg.

Benieuwd naar een gevarieerde muziekstijl van up tempo rockers tot sounds uit de jaren 60 zoals "All The Same"? Kom op 2 mei langs in Het Depot en laat u meeslepen in Landman's bonte en kleurrijke verhalen.

“Stevige bandnummers en fragiele gitaarliedjes, die afwisseling zorgt voor een mooie gevarieerde set.” 8Weekly