24 mei 2015

Deuren 20:00

Soundclash XL met MURDOCK, SKYVE SOUNDSYSTEM, KILLA TACTICS en THE MIXFITZ

Op zondag 24 mei 2015 (maandag is gelukkig een feestdag) organiseren Het Depot en dj-wereldkampioenen The Mixfitz samen de eerste editie van Soundclash XL. De naam van het event geeft het al weg: geïnspireerd door Jamaicaanse soundsystem clashes heeft de avond een competitief kantje.


Vier acts nemen het tegen elkaar op in een clash waar enkel telt wie de party het hardst doet ontploffen. Op welke manier ze dat doen, is aan hen. De betere platenkeuze, technische hoogstandjes, mystery guests, eigen remixes of tracks, de superieure performance, eender wat werkt. Onder andere het dj-duo KILLA TACTICS dat viert dat ze 20 jaar bestaan, neemt deel aan de competitie. Gedurende het hele event kunnen de feestgangers online hun stem uitbrengen op www.soundclashXL.be, om zo de eerste Soundclash XL kampioen te kronen. Tussen de mensen die hun stem uitbrachten, zullen ook drie prijzen worden verloot.

De vier acts die deze eerste editie samenbrengt zijn:

MURDOCK (Rampage / Studio Brussel)
KILLA TACTICS - Damented & Dysfunkshunal (20 years in the game - reunion tour)
SKYVE SOUNDSYSTEM - Skyve + mc Miyagi + mc Mota + Killa Mahanie (beatboxer) + Radikal Crew (dans)
THE MIXFITZ (DMC world champions)

Het geheel wordt gehost door female mc Elvee, de warm-up wordt verzorgd door een van de 45Toeren winnaars KLBR. De clash begint stipt om 23 uur en de acts wisselen elkaar af om het kwartier, dus vier uur later zou al duidelijk moeten zijn wie met de eer gaat lopen.

Je vindt alle info op www.soundclashXL.be!