28 februari 2017

Locatie Foyer
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:20
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€ 12 - € 15

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 10 - € 12

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Foyer
Dit concert is niet in de grote zaal, maar in onze foyer
Meer info

Le Manou Support act (20:20)

Support wordt verzorgd door Le Manou. Le Manou is een straf, beloftevol project van Manou Maerten, een studente aan het conservatorium van Gent met West-Vlaamse roots maar opgegroeid in het Waalse Durbuy. Ze nam eerder deel aan 'The Voice Belgique' en 'Junior Eurosong' en recent was ze één van de geselecteerden voor 'De Nieuwe Lichting' van Studio Brussel.

Sleepers' Reign

Sleepers Reign. Dat is bezwerende indie-electro met een experimenteel randje. In 2012 liet Sleepers' Reign voor het eerst van zich horen met de verovering van de zilveren medaille én publieksprijs in Humo's Rock Rally.

Al snel volgde de fel gesmaakte EP 'Four Dots'. Dit jaar brachten ze hun debuut 'King Into Delight' uit: onvervalste popmuziek met elektronische inslag waarbij - naar eigen zeggen - 'escapisme' het sleutelwoord vormt.

"De sound van het gezelschap is speels, gevarieerd en rijk aan ideeën, maar de songs worden beslist niet altijd hapklaar geserveerd. Ze zitten vol inventieve details en microgeluidjes en hebben dus tijd nodig om zich in je geheugen te nestelen. Door het hoge stemmetje van zanger Lukas Hermans en het gebruik van elektronische hulpmiddelen, doet de muziek van Sleepers' Reign afwisselend denken aan Yeasayer en Passion Pit." - Focus Knack

Sleepers Reign. Dat is een Belgische band met een wereldplaat. En die stellen ze u live voor op 28 februari.