06 november 2014

Deuren 20:00
Ticket info
Prijs

€25 - €28

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €22 - €25

Sharon Jones & The Dap-Kings

Sharon Jones & The Dap-Kings zijn geen nieuwelingen in de soulwereld. Met hun explosieve funk en vintage soul slaagden de vrouwelijke James Brown en haar Dap-Kings er in om een podium te delen met o.a. Prince , John Legend en Beck . In 2007 stonden ze al in Het Depot en ook in de Sojo in Kessel-Lo maakten ze reeds twee keer hun opwachting. Wij zijn dan ook heel blij dat we Sharon Jones & The Dap-kings opnieuw bij ons mogen verwelkomen.

Luca Sapio

Luca Sapio komt uit Italië, maar zijn muzikale hart ligt in het Verenigde Staten van de jaren vijftig. Daar waar de soul van hart tot hart gaat en de blues uit de poriën sijpelt. Luca toog er heen, snoof het op, voelde het zijn huid binnendringen en koers zetten naar zijn hart. Begin dit jaar nam Luca, wederom met producer Thomas Brenneck (Cee-Lo Green, Charles Bradley, Amy Winehouse), zijn nieuwe plaat "Everyday is gonna be the day" op.

Deejay Kwak

Warm-up & afterparty worden verzorgd door één van de meest funky DJ's die ons land rijk is: the one and only Deejay Kwak, of course. (U welgekend van zijn BRUZZ -programma 'Back To Niceness').