09 april 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€26 - €29

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €24 - €26

Verkooppunten
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven

Room setup

Seated
Dit concert is volledig zittend.
Meer info

Ruben Block

Triggerfinger heeft er 200 shows in 20 maanden op zitten in 3 continenten en eindigde hun 'By Absence Of the Sun'-tour met 25 data kriskras door Canada waar de toer eindigde op 27 november in Toronto. Triggerfinger rust nooit, want rust roest en werkt momenteel aan hun nieuwe CD.

Wij zijn heel blij dat Ruben Block deze stilte voor de storm te baat neemt om eenmalig en zonder zijn kompanen solo te spelen. Nieuw en oud werk zal aan bod komen. Verwacht u aan het onverwachte maar verwacht zeker een zeer warme muzikale avond.

Ruben Block treedt solo op maar hij brengt twee special guests mee!

Twee muzikale vrienden die hij heeft ontmoet op het vele touren, twee muzikale vrienden waar hij een hevige connectie mee voelt, zeer veel respect voor heeft en zeer graag uitnodigt voor zijn solo concerten.

Sjang Coenen uit Maastricht, Nederland en hier vooral gekend als bassist bij o.a. Milow en Admiral Freebee en Kelly Hoppe, keyboardspeler, saxofonist, mondharmonicaspeler, gitarist, allesspeler van de Canadese groep Big Sugar waarmee Ruben en Triggerfinger in het najaar van vorige jaar 5 weken doorheen Canada trok.

Samen gaan ze er muziekrijke avond van maken, laat je verrassen!

Andere interessante

Concerten

Alle concerten