02 maart 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:20
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€13 - €16

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €11 - €13

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Ronnie Flex & Deuxperience Band

Eén van de meest gestreamde artiesten op Spotify, meer dan 150 miljoen views op YouTube en een nummer 1-hit met 'Drank & Drugs'. Niemand kan meer om de Nederlandse rapper Ronnie Flex heen.

Ronnie Flex is een man met een missie. Er is geen tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes, want als muzikant wil hij blijven vernieuwen en groeien. Zo dook hij met Boaz van de Beatz de studio in om een nieuw album op te nemen dat in 2017 zal verschijnen. De eerste single Plek Als Dit behaalde onlangs al de gouden status en is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube.

Vernieuwing is belangrijk voor Ronell Plasschaert. Hij droomt er al langer van om zijn live-shows te kunnen brengen met een live-band. Op 2 maart zal hij samen met zijn band Deuxperience Het Depot doen daveren als nooit tevoren.

Mafe Support act (20:30)

Support-act komt van Mafe. Mafe wordt bekend als rapper en lid van Lefensmannen, het collectief rondom Ronnie Flex. In 2015 verschijnt hij samen met Def Major en Murda Turk op de track “Traffic”. Ook werkt hij met FeestDJRuud, JeBroer en Cartiez samen op de track “Duizend Nachten” en levert hij een bijdrage aan “Laten Gaan”, de debuutsingle van Monica Geuze. Deze videoclip wordt een grote hit op YouTube en ruim twaalf miljoen keer bekeken.

In 2016 blijft Mafe hard aan de weg timmeren en maakt hij gezamenlijk met ChildsPlay de zomeranthem voor reisorganisatie Totally Summer, waarmee hij in de voetsporen treedt van artiesten als Mr. Polska en Kraantje Pappie. Vlak hierna verschijnt zijn debuutsingle “Niet Van Mij Alleen”, met een gastbijdrage van rapper BOEF en een productie van Jack Shirak. De bijbehorende clip loopt inmiddels tegen de miljoen views aan.

Momenteel maakt Mafe zich op voor de release van zijn tweede single en werkt hij toe naar zijn debuutproject.

DJ Skipp Afterparty (22:45)

DJ Skipp is een all-rounder: eclectisch, veel gescratch en niet beperkt tot één stijl. Vanuit zijn voorliefde voor hiphop maakt hij uitstapjes naar R&B, funk, reggae, trap, house, soul en drum-’n-bass. De Leuvenaar werd meermaals als live-DJ gevraagd door ondermeer Phillibustas, Roncha, Baz en NupstR. Hij speelde al als warm-up voor Tek-One (UK), Joell Ortiz (USA), Fakkelbrigade (NL), Brainpower (NL) en Addikted Kru Sound (BE). In 2008 werd hij als enige Vlaming geselecteerd voor de Belgian Scratch Cup.

In 2016 werd hij gekroond tot 45Toeren-poulain van scratch-champs The Mixfitz.