10 maart 2018

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€16 - €19

Voordeelprijs

Cultuurkaart KULeuven: €14 - €16

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Roni Size

TIMING
20:00 - Doors
20:00 - warm-up by What-U-On-About!?
21:00 -  Roni Size
22:30 - afterparty by DJ Wontime

Bristol-native Roni Size is één van de meest gerespecteerde namen in het Verenigd Koninkrijk. De invloed van Size als producer, labeleigenaar en toegewijde undergroundmagnaat maakte hem tot een ware pionier van drum'n'bass. Zo is hij oprichter en leider van Reprazent, het populaire Britse drum-'n-bass-collectief. In 1997 kwam zijn debuutalbum 'New Forms' uit, wat meteen een schot in de roos was en meermaals in de prijzen viel.

Om het twintigjarig bestaan van deze langspeler te vieren, reist hij de wereld rond met een baanbrekend nieuwe audiovisuele liveshow. Op 10 maart houdt Roni Size halt in Het Depot en kan u erbij zijn dit spektakel live te aanschouwen.

What-U-On-About!? Support act

What-U-On-About!? warmt op voor Roni Size. What-U-On-About!? Is een Leuvens drum’n’bass concept van Tesla (Star Warz, Isle of DNB), Speedwagon (Pukkelpop), Fuzz (Tomorrowland) en MC Mota (Rampage, Hospitality) . What-U-On-About!? staat garant voor de beste drum’n’bass-avonden in het Leuvense. Zo lossen ze regelmatig een stevige drum’n’bass line-up vol residents en guest dj’s uit de scene. Onder andere Skeptical, Total Science en Technimatic passeerden er al de revue.

DJ Wontime

De afterparty wordt verzorgd door DJ Wontime.