08 maart 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:20
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€8 - €10

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven €6 - €8

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Roméo Elvis x Le Motel

Wanneer getalenteerde ketten Roméo Elvis & Le Motel de koppen bij elkaar steken, resulteert dat in EP 'Morale'.

Roméo Elvis rapt steevast op een persoonlijke en humoristische manier. En dat wordt gewaardeerd. Dit jaar was hij namelijk de grote winnaar van de Red Bull Elektropedia Awards en mocht hij ondermeer de award voor 'Best Live Act' in ontvangst nemen.

Roméo Elvis' goede copain Le Motel is een veelbelovende producer. Overdag is hij grafisch designer, 's nachts exotisch beatmaker en dj. Le Motel mixt etnische geluiden uit de hele wereld met heerlijke chillwave en vermengt op een briljante wijze techno, house, footwork, jazz en tribal music.

U hoort het al. De samenwerking tussen Roméo Elvis en Le Motel is er één om ú tegen te zeggen én die een frisse bries door de Belgische hiphop scène blaast. Hún collaboratie, de EP 'Morale', werd dito beloond met een Red Bull Elektropedia Award voor 'Best Album'.

TheColorGrey Support act (20:30)

Dit concert is uitverkocht. Voor een plaats op de wachtlijst kan u mailen naar ticket@hetdepot.be. 

TheColorGrey zet zich sinds 2014 als MC, producer en songwriter op de Belgische urban-scene-kaart. Zijn muziek valt het best te omschrijven als een zeer persoonlijke mix van hiphop, soul, blue jazz, coole R&B en urban pop, met ontroerende melodieën die vaak donkere of melancholische ondertonen bevatten. TheColorGrey's Engelstalige rap valt op door de strakke flow in combinatie met smooth, laidback vibes, zelfgemaakte beats in een eigen productie.

TheColorGrey is niet meer weg te denken uit de Belgische hiphop scene. Na het grote succes in het voorjaar van zijn debuutalbum 'REBELATION' met klappers als 'Need To Know' en 'On & On', komt TheColorGrey alweer op de proppen met nieuw materiaal. De kersverse EP 'In Between Phases' dient als brug tussen zijn debuut en de toekomstige EP die in april volgend jaar verschijnt.

Noteer alvast 23 april in uw agenda, want dan kunt u de getalenteerde Antwerpenaar live aan het werk zien!