12 maart 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Ticket info
Prijs

€18 - €21

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €15 - €18

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Roland Gift

Wegens logistieke redenen wordt het concert van Roland Gift op 12 maart in Het Depot afgelast. Er komt geen nieuwe datum in België voor deze tournee. Fans die een ticket voor het concert gekocht hadden, zullen dat terugbetaald krijgen.

Om een terugbetaling te krijgen, vragen wij om voor 30 maart een mailtje te sturen naar ticket@hetdepot.be. Het verschuldigde bedrag wordt enkel aan de originele ticketbesteller terugbetaald. De op de tickets vermelde toegangsprijs wordt terugbetaald. De terugbetaling kan enkele weken in beslag nemen. Onze excuses voor het ongemak dat deze annulering met zich meebrengt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Roland Gift is u allicht beter bekend als de zanger van Fine Young Cannibals. Het trio uit Birmingham was een van de grootste bands van de jaren ’80. Hun album ‘The Raw And The Cooked’(1989) met hits als ‘She Drives Me Crazy’ en ‘Good Thing’ was goed voor een eerste plaats in de hitlijsten.

Roland Gift is opnieuw aan het schrijven geslagen. Op zijn tournee die op 12 maart halt houdt in Leuven zal hij naast dat nieuw werk ook de hits van Fine Young Cannibals te berde brengen.

Andere interessante

Concerten

Alle concerten