03 oktober 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€5

Verkooppunten
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Willow & Friends

Met 'Rockvonk Exclusive' viert de provincie Vlaams-Brabant haar 20-jarig bestaan maar wil ze ook en vooral de resultaten van haar activiteiten en inspanningen rond jong talent in de kijker zetten. Steeds in samenwerking met muziekcentrum Het Depot kan de provincie intussen een indrukwekkend lijstje voorleggen van groepen die iets of heel wat bereikt hebben in de Vlaamse rockscene.

Getuige daarvan: de integrale affiche van Rockvonk exclusive. 'Willow & friends' zet een aantal opmerkelijke laureaten op 1 podium voor een spetterend jubileumconcert. Een aantal gevestigde namen, en een aantal Rockvonk laureaten (tevens artists in residence van Het Depot) op de rand van de doorbraak. Kristof Uittebroek (Customs), The Herfsts, Esther en Fatou, Five Days en uiteraard Willow zelf pronken op de affiche.

Hydrogen Sea vormt als niet-Rockvonk laureaat de vreemde eend in de bijt, maar vertegenwoordigt als resident van Het Depot de vele andere initiatieven die Het Depot en de provincie naast Rockvonk ondernemen voor het dagdagelijks opsporen en ondersteunen van jong talent. Recent gebundeld onder de noemer Depot Academy. Bovendien horen ze als vrienden van Willow sowieso thuis op deze affiche.

De afterparty wordt verzorgd door Mensch, Erger Je Niet. De -voorlopig- meest opvallende laureaat van 45 Toeren. De tegenhanger van Rockvonk voor DJ's.