13 november 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€20 - €23

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €17 - €20

TIMING:

20h Doors
20h10 Octopussy’s
21h10 Suburban Legends
22h Reel Big Fish

Verkooppunten
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Reel Big Fish

Reel Big Fish was een van de vele Zuid-Californische ska-punkbands die mid jaren ’90 in de mainstream belandde door het succes van bands als No Doubt en Sublime. Met hun hit ‘Sell Out’ van het album ‘Turn The Radio Off’ braken ze in 1997 door. Sindsdien maakte Reel Big Fish nog 7 platen, waarvan hun kerstplaat ‘Happy Skalidays’(2014) de laatste is. Daarnaast veranderde de band geregeld van samenstelling. Frontman Aaron Barrett bleef evenwel een vaste waarde.

Live is Reel Big Fish een plezier om te aanschouwen met hun hyperkinetische shows en humor. "It was a refreshing performance to see a band, bouncing around and enjoying the show as much as their fans. For those few hours the venue seemed to be transformed into a teen party from the nineties. Even with the little room to move, everywhere you turned there were people of all ages skanking to their favorite songs."(Clash)

Suburban Legends Support act

Om het feest op gang te trekken, schuiven de heren van Reel Big Fish, Suburban Legends naar voren als support.

Deze Californische third wave ska band brengt een ontzettend dansbare mix van ska, poppunk, disco en funk en doet dat met zo’n enthousiasme dat het moeilijk wordt om het niet nù al spontaan op een skanken te zetten.

De groep bracht sinds ‘99 maar liefst zeven platen uit waarin ze telkens met andere muziekstijlen aan de slag gingen. Op hun meest recente worp, Forever In The Friend Zone (ocharme), persten ze die diverse richtingen samen tot één explosief geheel en legden daarmee eindelijk op plaat vast hoe ze live klinken. Hoe dan? Plezant, jong!

The Octopussys Support act

Openen doen we de avond met een punkrock band van eigen bodem; The Octopussys. Met zen vijven brengen ze een energieke feel good sound die u zal doen denken aan melodische punkrock-kleppers als Blink 182, Lagwagon, The Offspring, No Use For A Name en Pulley.

De heren hebben al meer dan 250 shows op hun palmares staan en mogen zich intussen een vaste naam in het Europese punkrock-circuit gaan noemen.

Ze worden geprezen om hun interactie en energie op het podium en mochten dat al bewijzen in het goede gezelschap van onder andere Refused, Flogging Molly, H2O, Silverstein en De Heideroosjes.

Punk, dood? Maar neen, zotteke!