09 januari 2015

Deuren 20u

Radio Modern: Elvis Special

The King is dead, long live the King! Het grootste heupswingtalent van het universum zou vandaag de gezegende leeftijd van 80 jaar hebben bereikt. Om dat te vieren stript Radio Modern Elvis tot zijn essentie in een 100% puur rock-‘n-roll concert.

Om u in gang te trappen leren we u Elvis’ bekende dansmoves aan in een dansles gewijd aan de capriolen van mister Presley. Eens op temperatuur volgen de Elvisincarnaties elkaar op op het podium. Black Elvis, door Het Nieuwsblad gedoopt tot ‘de sensatie van de Genste Feesten’, neemt het op tegen zijn blanke evenbeeld Benvis in een battle of the Kings. U zingt mee van ‘Sweet Caroline’, dat kracht wordt bijgezet door een knallende zevenkoppige band. The Retronettes laten u de vrouwelijke kant van The King ontdekken, van langbenige danseressen tot in pluimen gehulde showgirls. Viva Las Vegas!

Dep even het parelende zweet van uw voorhoofd voor een kiekje naast The King himself in ons fotodecor, en u kunt zo weer de dansvloer op om te dansen met huisdj King Rick op de smakelijkste plaatjes van vroeger en vandaag.

Rep u dus naar onze zaal om mee te feesten op ons officieuze nieuwjaarsfeest!