12 april 2018

Locatie De Blauwe Kater
Hallengang 1, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€10 - €12

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €8 - €10

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

PJDS (i.h.k.v. 15 jaar Het Depot)

In 2003 werd vzw Het Depot opgericht. Omdat er toen nog geen vaste locatie was, was men genoodzaakt om optredens te organiseren op wisselende plaatsen. Zo vond het allereerste concert van Het Depot plaats in De Blauwe Kater te Leuven. Band van dienst: PJDS. In april 2018 bestaat Het Depot vijftien jaar. Dat moet gevierd worden. Met het allereerste concert dat Het Depot organiseerde nóg eens te organiseren, bijvoorbeeld? Let's go back in time with PJDS. 

U kent Pieter-Jan De Smet al sinds zijn eerste band op zijn dertiende? Na de radiohits 'Baby's In The World', 'Fire' en 'August' beslistte Pieter-Jan De Smet om voortaan onder een nieuwe noemer muziek te gaan maken. En zo werd PJDS in 2001 geboren. De rest is geschiedenis. 

PJDS komt dit jaar eindelijk met een nieuw album op de proppen. 'SIREN' bevat tien gloednieuwe songs die met twee voeten in de 21ste eeuw staan. Met soulvolle vocals en een verrassende, eclectische sound is PJDS opnieuw een band, jawel. De nieuwe singleImitation Of A Planet (Mishima)' klinkt alvast zéér veelbelovend. 

De Smet laat zich live bijstaan door méér dan prima muzikanten als Frederik Segers (gitaar), Mirko Banovic (bas), Teun Verburggen (drums) en Gilles Vandecaveye (keys). Wees welkom en herbeleef met ons het allereerste concert van Het Depot in De Blauwe Kater te Leuven!