14 november 2014

Deuren 20u
Ticket info
Prijs

€17 - €20

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €15- €17

Amongster Support act

Amongster, de Gentse band rond muzikant en songwriter Thomas Oosterlynck komt langs in ons Depot Café om hun debuut EP aan u voor te stellen.

Verwacht beats, drums, loops, fonkelende elektrische en melancholische akoestische gitaren, een synthje hier en daar... Moeilijk onder één noemer te brengen, dus laten we het algemeen houden en het indie-pop noemen.

Vorig jaar nog een van de Nieuwe Lichting van Studio Brussel, op 11 mei in onze foyer.

Perfume Genius

Met 'Put Your Back N 2 It' (2012) bezorgde Mike Hadreas, de man achter Perfume Genius, de wereld kippenvel. "Voor wie niet de hele tijd op feestjes of in voetbalkantines doorbrengt, nog niet helemaal aangetast is door het cynisme van de tijden waarin wij leven en nog weleens iets voelt: Perfume Genius is de naam." (Humo)

Op 14 november komt Perfume Genius als vierkoppige band zijn derde en nieuwe album dat eind september zal verschijnen, voorstellen.

Een aanrader voor wie zich graag laat betoveren door een live performance. Over het intieme concert in de Botanique in 2012 schreef De Morgen: "Rillingen liepen in rotten van drie over je rug." Zelfs op Werchter slaagde Hadreas erin zijn publiek te raken: "Songs van het teerste porselein, een melancholieke knik in de stem en een gelaatsuitdrukking die een bevlekte ziel suggereerde: Perfume Genius had een ingetogen cadeau voor Werchter." (Humo)