30 oktober 2015

Locatie Het Depot vzw
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20u
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€24 - €27

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: €21 - €24

TIMING:

20u: Deuren
20.30u: Sunny Vegas

21.30u: Pavlov's Dog

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Pavlov's Dog

Het Amerikaanse fenomeen Pavlov’s Dog kan omschreven worden als uniek. Ze ontstonden in 1973 en twee jaar later kwam hun debuutalbum ‘Pampered Menial’ uit, een mijlpaal in de rockgeschiedenis. Mojo Magazine vond zelfs dat het album tot de 100 belangrijkste platen in de rockscene behoort. Ze tourden de wereld rond met grote helden als met Kraftwerk maar uiteindelijk leek de muziek té speciaal te zijn voor de Amerikaanse commerciële radiozenders. Dat resulteerde in een split van de band.

In 2004 kwam de band terug samen om hun 30ste verjaardag te vieren. Het was een succes en hun comeback zorgde voor vele tournees doorheen de hele wereld. Alle albums uit het verleden kregen een nieuw leven en in 2010 kwam er eindelijk nieuw materiaal boven water. ‘Echo & Boo’ zag het levenslicht. Een jaar later maakten ze hun eerste live album ‘Live and Unleashed. In 2014 was er een vondst van de verloren ’72 Peking Tapes waar u ongetwijfeld iets te horen van zal krijgen bij ons.

“A band should start a comback only, if they can perform bigger and more sophisticated as they were. Pavlov's Dog did this terrificly successful.“ (Eclipsed). In oktober brengen ze hun unieke sounds naar Leuven en u kan erbij zijn.

Sunny Vegas Support act

Het voorprogramma komt uit Munchen, Duitsland en luistert naar de naam Sunny Vegas. Zoals de klank van deze dekmantel doet vermoeden, brengen zij feel good rock zonder zorgen. Op tijd wezen is de boodschap!