01 juni 2014

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Ticket info
Prijs

€20 - €23

Verkooppunten
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Ozark Henry - Try -Out

Ozark Henry’s laatste album ‘Stay Gold’, werd zijn meest persoonlijke. Piet Goddaer keerde zich terug in zichzelf, ging op zoek naar zijn eigen taal en schreef, speelde en producete alles alleen, heel intuïtief. Het resultaat is eerlijk en kwetsbaar, maar bleek meer dan ooit een universele snaar te raken.

In eigen land scoorde Ozark Henry zijn grootste succes ooit met de single ‘I’m Your Sacrifice’, het album ging platinum en hij moest enkel Stromae laten voorgaan in het rijtje van meest gedownloade Belgische artiesten. MTV zette hem op de shortlist van ‘Best Belgian Act’ en Koning Filip nodigde hem uit op het paleis voor een concert. De vonk sloeg over naar Italië, volgde, en nadien ook de rest van Europa. Momenteel zet de veroveringstocht zich verder in Engeland, Australië, Amerika en Afrika.

Ook in de liveshows keert Ozark Henry terug naar zijn roots.Kleine bezetting, veel instrumenten. Een muzikale trip langs licht en donker, akoestisch en electronisch. Het podium als laboratiorium.