05 mei 2017

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€19 - €22

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 16 - € 19

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Masai Afterparty

Warm-up & afterparty worden verzorgd door DJ Masai. De carrière van Masai kreeg sinds zijn deelname aan 'MNM Start To DJ' in 2013 een flinke boost. Zo speelde hij al op festivals als Les Ardentes, Couleur Café en Gentse Feesten. Masai combineert zijn Rwandese roots (amboer, dans) met een energieke dj-set! Feest verzekerd.

Klepto & Maniok Support act (+ afterparty)

Klepto en Maniok zorgen voor de funky grooves. Denk aan afrobeat, soul, disco, funk en house.

Orchestra Baobab

Orchestra Baobab is een begrip in de Afrikaanse scene. Of zeg maar gerust: de meest iconische en legendarische band uit West-Afrika.

Orchestra Baobab staat synoniem voor atmosferische en uiterst dansbare muziek en keert na tien jaar terug met het nieuwe album 'Tribute To Ndiouga Dieng'. Het album dat op 31 maart verchijnt, is een tijdloze verzameling van klassieke en onweerstaanbaar swingende songs op een mix van Afro-Cubaanse ritmes en traditionele Afrikaanse muziek.

Het album wordt opgedragen aan Ndiouga Dieng, een van de eerste originele zangers van de band, die in november 2016 overleed. De eerste single klinkt alvast veelbelovend:

Dit concert vindt plaats in het kader van Afrika Filmfestival, dat de beperkte blik op Afrika grondig wil wijzigen door meer Afrikaanse kwaliteitsfilms in de bioscoop en andere media te krijgen.