20 december 2014

Deuren 20u

Milow

Milow komt weer naar huis voor de kerstdagen!

Sinds zijn debuutplaat in 2006 groeide singer-songwriter Milow uit tot een muzikaal talent met onder meer allerlei Europese radiohits, platinum albums, uitverkochte zalen én een eigen platenlabel. Op dit moment is hij volop bezig met het afwerken van zijn nieuwe album. Wij zijn dan ook heel trots dat Het Depot nogmaals de kerstdagen mag inzetten met een uniek concert van Milow.

Wie de voorbije jaren bij zijn Homecoming Christmas Concerts kon zijn, herinnert zich zeker nog dat Milow live aan het werk zien een totaalervaring is. Tickets kopen en zalig meegenieten is dus een must. Net zoals vorig jaar gaat de opbrengst van de exclusieve eindejaarsconcerten in Het Depot naar een goed doel. Ook dit maal is dat het schoolproject Tuburan Institute in de Filipijnse stad Davao.

De kerstconcerten van Milow in Het Depot zijn altijd uniek. Dit jaar zal u Milow op 19 en 20 december solo aan het werk kunnen zien en daarenboven nodigt hij enkele van zijn muzikale vrienden uit. Zondag 20/12 kan u zelfs met het hele gezin komen, want dan geeft Milow een namiddagconcert.

Daar moet u bij zijn, dat staat vast.