18 december 2016

Locatie concertzaal Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Uitverkocht
Ticket info
Prijs

€ 30 - € 33

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 28 - € 30

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Flex
Dit concert is in flex opstelling. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Zitplaatsen zijn niet genummerd.
Meer info

Milow - Homecoming Christmas Concert

Voor een plaats op de wachtlijst kan u mailen naar ticket@hetdepot.be.

Sinds zijn debuutalbum 'The Bigger Picture' in 2006 groeide de Leuvense singer-songwriter uit tot een muzikaal talent met onder meer allerlei Europese radiohits, platinum albums, uitverkochte zalen, 12 MIA's én een eigen platenlabel.

Met zijn nieuw album 'Modern Heart' slaat Milow muzikaal een gloednieuwe richting in. Hoewel hij elementen van alternatieve R&B en hip-hop productie introduceerde, blijft het recept ongewijzigd: catchy oorwurmen met herkenbare teksten. Slechts vier maanden had Milow nodig om meer dan 25 miljoen streams te vergaren voor hitsingle 'Howling At The Moon'.Onder een moderne productie schuilt dezelfde emotie als in de hits 'You Don't Know', 'Ayo Technology', en 'Little In The Middle'.

Wie de voorbije jaren bij zijn 'Homecoming Christmas Concerts' kon zijn, herinnert zich ongetwijfeld dat Milow live aan het werk zien een totaalervaring is. Net zoals vorig jaar gaat de opbrengst van dit exclusief eindejaarsconcert naar een goed doel. Ook dit jaar is dat het schoolproject Tuburan Institute in de Filipijnse stad Davao.

Double bill: Milo Meskens + Esther & Fatou Support act (20:30)

Milo Meskens' eigenzinnig recept van pop, folk en blues overgoten met een melancholisch sausje valt in de smaak. Debuutsingle ‘Here With Me’ kreeg airplay op meer dan vijftien radiozenders en zette Meskens daarmee meteen op de muzikale kaart. De zonnige opvolger 'New Beginning' toont aan dat hij meer is dan een one hit-wonder.

Véél meer, want Meskens haalde maar liefst twee nominaties voor de MIA's binnen: die van 'hit van het jaar' en 'doorbraak'. Eind maart wordt zijn eerste full album verwacht dat voorgesteld zal worden in de grootste clubs van België. Een passage in Het Depot kan dan uiteraard niet ontbreken!

//

Esther & Fatou intrigeren en betoveren. Met hun unieke tweestemmige folk-pop nemen ze je mee op een lange queeste met een donkere en melodische soundtrack als trouwe metgezel.

Met Isbells-opperhoofd Gaetan Vandewoude als producer werkten Esther & Fatou aan een eerste EP, waarvan de single ‘At Night’ als eerste aan het grote publiek werd voorgesteld. Met alleen maar lovende reacties als resultaat:

"In de categorie "Hou ze in de mot in 2018": de angelieke stemmen van het Leuvense Esther & Fatou, dat met de even dromerige als donkere folk van "At Night" een stevig visitekaartje aflevert." - Enola

"Fans of intimate indie-folk like First Aid Kit and The Staves now have a new group to fall in love with. Esther & Fatou have announced themselves to the world as future stars. Anyone with discerning ears will start following this promising duo now." - The Revue