24 februari 2017

Locatie Foyer
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren 20:00
Mainact 21:30
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€ 10 - € 12

Voordeelprijs

Cultuurkaart KU Leuven: € 8 - € 10

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

Room setup

Box
Bij de Box-opstelling wordt er een doek gehangen voor de rode zeteltjes en is het de bedoeling dat het publiek vooraan rechtstaat.
Meer info

Matthew and the Atlas

Wegens groot succes was dit concert uitverkocht, maar hebben we beslist om de show van de foyer naar de box te verplaatsen. Er zijn dus extra tickets te verkrijgen!

Matthew and the Atlas is het geesteskind van de begenadigde singer-songwriter Mathhew Hagerty die krachtige, soulvolle folk maakt met dat typische Britse poprandje. De kracht van de muziek van Hagerty - gezegend met een diepe, rauwe stem - zit hem vooral in de originele en knappe arrangementen waar de opbouw van de liedjes onmiskenbaar de belangrijkste troef is: vaak klein beginnend met slechts een akoestische gitaar, en uitmondend in een groots, harmonieus slot.

Sinds dit jaar ligt het tweede album 'Temple' in de winkelrekken. Matthew and the Atlas bestrijkt op dit album een breed palet aan muzikale invloeden. Hegarty’s doorleefde stem geeft de indruk van een wijze verhalenverteller: bij elke zin of frase hang je aan zijn lippen. Dat 24 februari een bijzonder mooie avond zal worden, hoeven we u niet te vertellen.

Nathan Ball Support act (20:30)

Support-act wordt verzorgd door Nathan Ball.