30 juli 2016

Locatie M-Binnentuin
L. Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven
Deuren 13:00
Tickets ›
Ticket info
Prijs

€9 - €12

Verkooppunten
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven

M-idzomer For Kids: knotsgekke beestenboel

M-idzomer organiseert speciaal voor de kleinsten onder ons M-idzomer For Kids op zaterdag 30 juli van 13 uur t.e.m. 16 uur. M-idzomer For Kids staat dit jaar volledig in het teken van de dieren en de natuur. Radio Oorwoud, het knotsgekke radioprogramma, komt naar Leuven en komt de kinderen een beestige, muzikale namiddag bezorgen.

Grrroaaaaaar! Oehoe! Piep piep piep! Radio Oorwoud is een vrolijke beestenboel met echte muzikanten die muziek brengen over verschillende milieuproblemen en de wondermooie natuur. Het gezelschap met o.a. Dimitri Leue en Hannelore Bedert vol rappende nijlpaarden, zeurende pinguïns en protjeslatende capibara’s komt voor de gelegenheid met de nieuwe cd ’t Is altijd wat in mijn habitat’ onder de arm naar M.

Na het concert voorziet M-idzomer For Kids nog enkele fijne activiteiten. Een fanfare begeleidt de kinderen naar de activiteiten in het museum, waar ze kunnen deelnemen aan verschillende workshops die ook in het teken staan van de dieren, de tropen en het oerwoud. Daarnaast kunnen de kinderen zich laten schminken aan de grimestand.