01 augustus 2015

Locatie M-Binnentuin
L. Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven
Deuren 17:30

Stijn Van De Voorde

U kent uw literaire klassiekers maar wat met al die andere boeken die tentoon liggen in boekhandels of bibliotheken? Stijn Van de Voorde trekt dit jaar op literaire reis doorheen Vlaanderen en geeft een voorstelling over pulp-fictie en (non-fictie) . U kent hem als vast gezicht van Studio Brussel en haalde met zijn eigen boek ‘Listomania’ zelfs de Boeken Top 10. Dat belooft een mooie en excentrieke reis te worden!

William Fitzsimmons

De Amerikaanse singer-songwriter William Fitzsimmons bracht onlangs zijn zevende langspeler ‘Pittsburgh uit en brengt deze op 1 augustus mee naar de tuin van M. De plaat over de Amerikaanse stad is enerzijds een gedenkteken voor zijn grootmoeder die hier haar hele leven woonde en anderzijds een honorarium naar zijn geboortestad.

Bony King

Op zaterdag verwelkomen we Bony King , de band rond singer-songwriter Bram Vanparys die vroeger door het leven ging als The Bony King of Nowhere . De vierde plaat ‘ Wild Flowers ’ zag onlangs het levenslicht. Ze scoren met ‘ Sad Rosanne ’ een grote hit en klinken vandaag internationaler dan ooit tevoren.

Admiral Freebee

Na zijn overvolle shows in de AB - "Van snoeiharde rock over soul, rhythm & blues, swing tot zelfs een walsje: de admiraal schudde een heel kaartspel aan muziekjes uit zijn mouwen." (De Morgen ****) - gevolgd door een mooie festivalzomer met passages op o.a. Werchter Classic, Cactusfestival,.. "Zalig optreden van Belgisch grootmeester in podiumbeesterij." (CuttingEdge ****), komt Admiral Freebee komend najaar zijn nieuwste album voorstellen in Het Depot.

'The Great Scam' oogstte al veel succes met de hits 'Nothing Else To Do' en 'Breaking Away'. Maar ook oude hits zullen de revue passeren in Het Depot. De topmuzikanten Jasper Hautekiet, Maarten Moesen, Tim Coenen en Senne Guns, die samen met Tom Van Laere Admiral Freebee vormen, aangevuld met twee blazers zullen ervoor zorgen dat het opnieuw eventjes zomer wordt op 11 november.

En wat meer is, bij uw ticket kan u ook kiezen om meteen de CD 'The Great Scam' erbij te kopen.