03 augustus 2014

Locatie M-Binnentuin
L. Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven
Deuren 17:30
Ticket info
Prijs

€25 - €30

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

M-idzomer 2014 - dag 4

Leuven viert weer feest deze zomer. M-idzomer, het eigenzinnige muziek- en cultuurfestival van 30CC, Het Depot en M is al toe aan een vijfde editie.

De tuin van M vormt, zoals steeds, het sfeervolle decor voor een straf muziekprogramma met headliners Melanie de Biasio, Joan As Police Woman, Gabriel Rios en Girls In Hawaii.

Girls In Hawaii bracht in september van vorig jaar een prachtige nieuwe plaat uit. Everest werd zowel in de pers als door het publiek zeer enthousiast onthaald. Girls In Hawaii is back, de overtuiging waarmee ze op een podium staan, bewijst dat. Alweer een aanrader dus.

Stefanie Callebaut, Benjamin Desmet en Jeroen Termote vormen de indiepop band SX. De Kortrijkzanen verwierven in 2011 eeuwige roem met de single Black Video en trokken op buitenlandse tournee. Een jaar later zag hun album Arche het levenslicht. Op onze laatste dag spelen zij in de museumtuin.

Ewert And The Two Dragons opent de laatste dag. De warme stem van zanger Ewert in combinatie met de meerstemmige achtergrondzang van zijn twee draken (waarvan er een weliswaar tweekoppig is) zetten de juiste toon voor wat een prachtige zondag beloofd te worden.

Op www.m-idzomer.be staat het programma live. Met één klik op de knop zit je op de bestelpagina. Je kiest voor een dag of gaat er met een combiticket meteen voor de volle vier dagen tegenaan.