02 augustus 2014

Locatie M-Binnentuin
L. Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven
Deuren 17:30
Ticket info
Prijs

€27 - €32

Verkooppunten
Bilbo Leuven
Monseigneur Ladeuzeplein 13,
3000 Leuven
Het Depot
Martelarenplein 12,
3000 Leuven
Fnac
Vital Decosterstraat 7,
3000 Leuven

M-idzomer 2014 - dag 3

Leuven viert weer feest deze zomer. M-idzomer, het eigenzinnige muziek- en cultuurfestival van 30CC, Het Depot en M is al toe aan een vijfde editie.

De tuin van M vormt, zoals steeds, het sfeervolle decor voor een straf muziekprogramma met headliners Melanie de Biasio, Joan As Police Woman, Gabriel Rios en Girls In Hawaii.

Gabriel Rios komt op zaterdag het beste van zichzelf geven. Na 3 jaar doorgebracht te hebben in New York City, vond Gabriel het tijd om terug te keren naar België. Gedurende een jaar brengt hij elke derde maandag van de maand een nieuw nummer uit, waarvan 'Gold' en 'Police Sounds' pijlsnel uitgegroeid zijn tot hits. Al die wondermooie nummers worden gebundeld op een nieuwe album en uiteraard ook op hun M-idzomer concert.

Bert Ostyn van Absynthe Minded, maar nu met de grote O van solo speelt voor hem. Ostyn. Met de grote O van ongelooflijk veel goesting. Op zichzelf. Ontplooien. Ommekeer.

Reena Riot opent. Naomi Symons gaat op zoek naar een eigen stijl in de combinatie van het harde noise en drone, en de meer minimalistische muziek. Maar ook de oude blues is nooit ver weg.

Op www.m-idzomer.be staat het programma live. Met één klik op de knop zit je op de bestelpagina. Je kiest voor een dag of gaat er met een combiticket meteen voor de volle vier dagen tegenaan.